Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

Breaking the rules of flavour

 ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ set AΠΟ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΑ ΠΟΤΗΡΙΑ...





Το κρασί είναι το πνευματικό μέρος ενός γεύματος. Τα κρέατα και τα λαχανικά δεν είναι παρά το υλικό μέρος.
Συγραφέας - Αλέξανδρος  Δουμάς
1802-1870 

Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014

Pizza Τηγανιτή σε Ελαιόλαδο

                 ΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΙΔΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 

ΥΛΙΚΑ:
  • 250gr ΑΛΕΥΡΙ
  • ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
  • 250ml ΝΕΡΟ
  • ΞΗΡΗ ΜΑΓΙΑ
  • ΣΚΟΡΔΟ
  • ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • ΤΟΜΑΤΟΠΕΛΤΕ
  • ΒΑΣΙΛΙΚΟ
  • Mozzarella       
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ:

Σε ένα Bowl βάζουμε το αλέυρι το αλατίζουμε και προσθέτουμε την μαγιά εφόσον τήν έχουμε διαλύσει σε χλιαρό νέρο . Τα ζυμώνουμε και τα σκεπάζουμε αφήνοντας τα σε ζέστο μέρος για 1 με 2 ωρές.

ΓΙΑ ΤΗΝ SAUCE:

Σωτάρουμε το σκόρδο και έπειτα προσθέτουμε τον τοματοπελτέ , αλατίζουμε και προσθέτουμε φύλλα βασιλικού.
Αφήνουμε να σιγοβράσει όχι για πολύ γιατι πρέπει να κρατήσουμε λίγο απο την φρεσκάδα της τομάτας και τα αποσύρουμε απο τη φωτιά.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε αρκετό ελαιόλαδο να ζεστάθει καθώς ζυμώνουμε την πίτσα μας αρκετά λεπτή και την τηγανίζουμε και απο τις δύο τις μεριές ώστε να πάρει χρώμα και να γίνει ελαφρά τραγανή.
Μόλις ετοιμαστεί την στραγγίζουμε σε ένα φύλλο χαρτί , προσθέτουμε την sauce και τρίβουμε την mozzarella η  κόβουμε σε χοντρόυς κύβους και γαρνίρουμε με φύλλα βασιλικού.

Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

Extra Bio Peppers from my garden

MY PASSION FOR BIO PRODUCTS GAVE ME THE IDEA TO BEGIN MY OWN GARDEN IN CASE TO CONTROL THE VEGETABLES NOT TO HAVE ANY CHEMICAL HELP FOR GROWING AND DENVELOPED FAST AND POISONUS...ITS VERY SIMPLE AND YOU NEED TO TAKE CARE EVERY DAY THE PLANTS IN ORDER TO HAVE THE BEST RESULT.ITS ALSO AN ECONOMIC WAY TO DONT SPEND MONEY FOR THE BASIC PRODUCTS FOR OUR PASSION...THE COOKING