Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Cream crackers με κρέμα mozzarella και ντοματίνια

Αναζητώντας ένα πολύ εύκολο και γρήγορο snack... δεν θα μπορουσα να μήν πειραματιστώ με τα cream crackers , τα οποία ίσως είναι μία απο τις αγαπημένες μου πρώτες ύλες σε ένα fingerfood πιάτο!




ΥΛΙΚΑ :
Cream crackers
Αγγούρι
Ντοματίνια
Ελιές τουρσί γεμιστές με κόκκινη πιπερια

Για την κρέμα mozzarella θα χρειαστούμε :

100γρ. mozzarella
75γρ. Στραγγιστο γιαούρτι
Αλάτι 
Σκόρδο



ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Στο μπλέντερ πολτοποιούμε μιση σκελίδα σκόρδου με λίγο ελαιόλαδο  και προσθέτουμε 
 τη mozzarella me το γιαούρτι και μόλις ομογενοποιηθούν δοκιμάζουμε και το αλάτι.
Ξεκινάμε στήνωντας ένα cracker σαν βάση και απο πάνω ξεκινάμε το χτίσιμο με την κρέμα μας , τα ντοματίνια εμενσέ και το αγγούρι , προσθέτουμε και το άλλο cracker κλείνωντας και συνεχίζουμε για άλλη μια φορα την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειοποιηθεί το πυργάκι μας. Τέλος γαρνίρουμε με λίγο κρέμα και μία ελιά. 



11 σχόλια:

  1. Πολύ καλό (και ευπαρουσίαστο) μεζεδάκι για να συνοδέψει τις καλοκαιρινές μπιρο-καταστάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπέρα,
    ωραία παρουσίαση, ειδικά η τελευταία φωτογραφία είναι πολύ καλή !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπεροχες φωτο!
    την κρεμα μοτσαρελα θα την κανω με την πρωτη ευκαιρια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωραια ιδεα για καναπεδακια σ επαρτυ η μπουφε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέλω πολλά από αυτά τα μικρά νόστιμα μπισκοτο μεζεδάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εύκολο, νόστιμο και ευπαρουσίαστο μεζεδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εύκολα και νόστιμα ορεκτικά!! Πραγματικά εντυπωσιάζουν και ταιριάζουν με κρασοβραδιές ή μπυροβραδιές!! Καλή εβδομάδα εύχομαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολυ ωραιο ορεκτικό! Η κρέμα μοτσαρελας μου άρεσε και θα την φτιαξω! Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ μου αρέσουν οι μικρές μπουκίτσες που αφήνουν απίστευτη δροσιά και γεύση στον ουρανίσκο!!!
    Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπέροχες οι μπουκίτσες... τέλειες!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

thnx 4 your comments!!!
Ευχαριστώ για το σχόλιο!!!
keep cooking